Fysioterapeutti

Sari Helminen

Olen Sari Helminen ja olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2007. Olen erikoistunut lantionpohjan- ja äitiysfysioterapiaan sekä vastaanotolla hoidan tuki- ja liikuntaelinvaivoja erityisesti lantion, selän ja hartioiden ongelmia. Hoidan myös vauvoja vauvahieronnalla sekä imetysohjaus on tukemassa perheitä alkutaipaleella. Fysioterapia toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeen, voimavarojen ja tavoitteiden mukaisesti. 

Olen kahden ihanan lapsen äiti ja arki voi olla kiireistä. Juuri siksi on tärkeää hoitaa myös itseään, jotta arki sujuu mukavammin. Pienet hengähdystauot itselle ovat tärkeitä. Liikun paljon luonnossa maastopyöräillen ja rakas nuoruuden harrastukseni joukkuevoimistelu on taas osa elämääni.

Olen kouluttautunut alkujaan hierojaksi, jonka saattelemana jatkoin fysioterapia opintoihin. Fysioterapia opinnot syvenivät lantionpohjan opintoihin sekä äitiysfysioterapian koulutuksiin. Fysioterapia on palkitsevaa kun saan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja elämänlaatu parantuu harjoittelun myötä. Kohtaan sinut lämmöllä, mutta työtä tarvitaan, jotta tavoitteita voi saavuttaa.