Kurssit ja Yhteistyö

Yhdessä olemme vahvempia ja voimme palvella sinua vielä paremmin

Ilmoittaudu kurssille

Odota rauhassa uusia kursseja tulossa!

Ilmoittaudu täyttämällä tiedot tai kysy lisää

Käynnissä olevat tai päättyneet kurssit

PILATES -tyyppinen harjoittelu koko keholle

Ryhmä toteutuu etänä teams-sovelluksen kautta. Harjoittelu sisältää pitkälti lattiatasolla tehtäviä koko kehoa kuormittavia harjoitteita.

Ajalla: 4.9.2023 - 27.11.2023 ( EI ma 16.10)

Milloin: aina maanantaisin klo 19-19.45

Määrä: 12 kertaa

Hinta: 150 euroa

Maksu välineenä käynyt myös E-passi sekä Smartum


"KANTAVA RYHTI" -kurssi

Kurssin tarkoituksena on harjoitella oikeaa tekniikkaa lantionpohjan- ja syvien vatsalihasten aktivointiin sekä saat materiaalin itsenäiseen harjoitteluun. Kurssi sisältää niin perustason teoriaa kuin paljon käytännön harjoittelua. Lantionpohjan lihasten optimaaliseen toimintaan vaikuttavat monet osatekijät kuten hengitys, lantionhallinta, kireydet, liikkuvuus ym. Jos kärsit erkaumasta, virtsankarkailusta tai muista lantionalueen toimintahäiriöistä tai haluat vaan vaikuttaa omaan hyvinvointiisi olet tervetullut kurssille. Ota oma matto mukaan sekä pukeudu joustavan lämpimästi villasukkia unohtamatta. 

Kurssin hinta on 65 euroa ja mukaan mahtuu 15 henkilöä. Ilmoittaudu alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. 

Ajankohta: KE 29.3 klo 18-19.30 Teema: lantionpohjan- ja syvien vatsalihasten aktivointi huomioiden hengityksen yhteistyö KE 26.5 klo 18-19.30 Teema: hypopressive tekniikka tukena harjoittelussa, liikkuvuus, lantionpohjan rentoutus KE 31.5 klo 18-19.30 Teema: lantionpohjan- ja syvien vatsalihasten harjoittelu yhdistettynä pilatestyyppisiin harjoituksiin. 

Paikka: Hyvättyläntie 6b, 21420 Lieto, Gynekologipalvelu Vanamon ja Neuvolan Sivutaskun tiloissa

Yhteistyössä

Gynekologi Jatta Rautkorpi palvelee sinua lämmöllä ja ammattitaidolla. Hänen vastaanotolle voit saapua juuri sellaisena kuin olet. Jatta on myös seksuaalineuvoja ja opiskellut psykofyysistä psykoterapiaa eli hän kohtaa sinut kokonaisvaltaisuuden huomioiden. Hänen lämmin ja sydämellinen olemus saa jokaisen tuntemaan itsensä tervetulleeksi vastaanotolle. Tutustu gynekologipalveluvelu Vanamon palveluihin.

Kätilö Laura Toivola palvelee sinua Neuvola sivutaskussa, josta löydät kiireettömät ultraäänipalvelut, saat tukea odotusaikaan ja tulevaan synnytykseen sekä neuvoja pikkuvauva-arkeen. Neuvola sivutaskussa on aikaa kuunnella ja yksilöllisesti pohtia juuri teidän perheenne tärkeitä asioita. Tutustu Neuvola sivutaskun palveluihin.